Marcom design voor merken en campagnes

Marcom design voor merken en campagnes

Niet alleen posters, flyers, folders en advertenties, maar ook rollup banners, beach flags, POS-materials, handouts en merchandise rekenen we tot deze categorie. Alles wat opvalt en in een oogwenk de aandacht moet trekken; van de reclamebillboard voor een productlancering tot de aankondiging van een festival of de aankleding van een beursstand. The Projects ontwerpt een samenhangend pakket voor jouw merk, event of campagne.

Packaging design dat opvalt

Packaging design dat opvalt

69% van de consumenten koopt gewoon hetzelfde als de vorige keer. Keuzestress? Eenmaal gewoonte krijgen nieuwe merken nauwelijks een kans. Voor het schap maakt men vaak binnen enkele seconden een aankoopbeslissing. Niet teveel afwijken van de norm, herkenbaar blijven als merk, toch voldoende onderscheiden van de concurrenten. Hoe tackle je zo’n ingewikkeld vraagstuk? Graag denken we met je mee.

Een goede huisstijl zit als een maatpak

Een goede huisstijl zit als een maatpak

De huisstijl van je onderneming moet zitten als een Italiaans maatpak. Het is tenslotte jouw identiteit, het visuele imago dat je uitstraalt naar de buitenwereld. Een herkenbare stijl maakt dat klanten jouw merk in een oogwenk van het schap pakken, dat leveranciers graag zaken met je doen en dat fans zich met je kunnen identificeren. The Projects ontwerpt en bewaakt jouw huisstijl zodat klanten en zakenrelaties nooit voor verrassingen komen te staan.

Tekst en vormgeving van brochures

Tekst en vormgeving van brochures

Een website is interactief, een app is handig, maar een goed vormgegeven brochure beklijft. De kracht van ouderwetse printmedia is de substantie. Papier kan je vastpakken, voelen, ruiken, opbergen voor latere naslag of doorgeven aan collega’s voor overleg. Met een brochure laat je zien wie je bent; kom je over als een nuttige zakenrelatie, een warme vriend of juist als goedkope koopjesjager. Voor elke identiteit schrijven wij de geschikte tekst, denken na over effectieve vormgeving en verzorgen passend drukwerk.